Pysy kyydissä

Tilaa Taksini-uutiskirje jättämällä sähköpostiosoitteesi

Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaiset uutiset Taksini-sovellukseen liittyen.

Tekstiviesteihin liittyvä ongelma on korjattu

27.12.2023

Tekstiviestit toimivat jälleen ja Taksini-sovellukseen pääsee kirjautumaan ja rekisteröitymään normaalisti. Sisäänkirjautuminen ja rekisteröityminen edellyttää uusinta sovelluspäivitystä. Uusimmat sovelluspäivitykset on saatavilla Androidille ja iOSille.


Tekstiviestit poissa toiminnasta

7.12.2023

Tällä hetkellä Taksini-sovelluksessa on häiriö tekstiviestien lähettämisessä. Tämä vaikuttaa esimerkiksi sovellukseen rekisteröitymisessä. Pyrimme saamaan häiriön korjattua mahdollisimman pian. 


Likuma-korttien käytössä häiriö

20.11.2023

Likuma-korttien käyttäminen ei tällä hetkellä toimi Taksini-sovelluksessa. Pyrimme saamaan asian korjattua mahdollisimman pian. Pahoittelut häiriöstä.

7.12.2023

Valitettavasti Likuma-korttien käyttäminen on edelleen poissa käytöstä.


Taksini ja turvallinen maksaminen

27.1.2021

Vuoden 2021 alussa astui voimaan EU:n toinen maksupalveludirektiivi ja sen mukana tulleet muutokset. Yksi direktiivin tarkoituksista on parantaa maksamisen turvallisuutta. Tämän vuoksi verkkomaksamisessa vaaditaan nyt vahvaa tunnistamista.

Myös Taksini-sovelluksen käyttäjille direktiivimuutos saattaa näkyä hieman monimutkaisempana maksamisena. Vahvaa tunnistamista saatetaan nimittäin vaatia silloin, kun maksat matkasi etukäteen. Muutos näkyy käytännössä silloin, kun maksu on yli 30 euroa. Se tarkoittaa, että maksaessasi vahvistat henkilöllisyytesi esimerkiksi tekstiviestinä vahvistuskoodilla tai automaattisesti siirryt pankin tai luottokorttiyrityksen palveluun. Se, mikä vahvistustapa on käytössä ja kuinka suuressa maksussa vahvaa tunnistamista vaaditaan, riippuu jokaisen käyttäjän oman pankin tai luottokortin myöntäjän omista käytännöistä. Niihin kannattaakin tutustua etukäteen.

Taksini-palvelussa sovitun hinnan maksaminen etukäteen on edelleen helppo ja näppärä tapa hoitaa taksimatkan maksu. Varmasti totumme näihin uusiin käytäntöihin nopeasti. Ja on hyvä muistaa, että muutoksella halutaan ensisijaisesi parantaa maksamisen turvallisuutta.

Muista myös, että jos haluat maksat Taksini-matkan pankki- tai luottokortilla vasta taksissa, se onnistuu entiseen tapaan.


Taksini-sovelluksen omistaja on Router Group

27.1.2021

Router Group on kotimainen logistiikan teknologiatalo. Yrityksen kaiken tekemisen lähtökohtana on asiakkaiden toiveet ja tarpeet.

Taksini-sovellus on siirtynyt oululaisen Router Group Oy:n omistukseen. Liiketoimintakauppa tapahtui syksyllä 2020.

Taksini-sovelluksen palvelut jatkuvat entiseen tapaan. Router Gropin omistuksessa palvelut kehittyvät ja laajenevat. Kehitys näkyy muun muassa uusina ominaisuuksina applikaatiossa. 

Router Groupin tavoitteena on rakentaa Taksini-sovelluksesta koko maan kattava palvelu. Jo kevään 2021 aikana palvelun piiriin on tulossa useita uusia alueita, muun muassa 10.2.2021 Oulu. Router Group on sitoutunut toimimaan niin, että Taksini-palvelu on luotettava, ammattimainen, turvallinen ja läpinäkyvä. Palvelusta halutaan kehittää alan edelläkävijä. 

Taksini-sovelluksen omistajasta voit lukea lisää osoitteesta https://www.routergroup.fi/